O PODJETJU

Pohištvo je tisto, kar daje prostoru dušo. Zato ni vseeno, komu zaupate izdelavo pohištva. Pri nas znamo z lesom, saj delamo z rokami in s srcem. O tem govorijo naše več kot 60-letne izkušnje v mizarstvu. Rastemo s tehnologijo, pa tudi z našimi naročniki, saj spremljamo trende, pa obenem vseeno upoštevamo žlahtno tradicijo. Pri nas imamo pred očmi najprej naročnika. Zato pridemo na dom, se prilagodimo glede financiranja, svetujemo, kako vaše želje kar najlepše izpeljati, naredimo realne 3D izrise končne situacije, ki jih ne zaračunamo. Ob dostavi in montaži poskrbimo za točnost. Prostore zapustimo čiste in pospravljene.

Radi pa imamo tudi naše zaposlene. Zato skrbimo, da imajo odlične delovne pogoje in da se lahko nenehno izobražujejo.
Vlagamo pa tudi v tehnologijo. V naših delavnicah, ki se razprostirajo na več kot dva tisoč kvadratnih metrih, imamo najsodobnejše stroje.

Podjetje Aurostar je prava izbira, ko gre za pohištvo!

Podjetje AUROSTAR, storitve, d.o.o. je na javnem razpisu »Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu “4.0” uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt operacije: Dizajnirano ekskluzivno pohištvo iz lesenih kompozitov.

Cilj operacije je uvesti nove tehnologije, s katerimi bo podjetje lahko v prvi fazi trgu ponudilo linijo dizajniranega ekskluzivnega pohištva iz lesenih kompozitov, v prihodnje pa tudi druge izdelke zahtevnejših oblik. Na področju razvoja in oblikovanja bo podjetje uporabilo bogati znanje slovenskih oblikovalcev in razvojno, patentirano znanje ter dolgoletne izkušnje. Podjetje daje poleg kakovosti velik poudarek tudi skrbi za varovanje okolja. Investicija predstavlja okoljsko neoporečen projekt, ker bomo z novo tehnologijo zmanjšali izpuste škodljivih snovi.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

PROIZVODNJA

DELAVNICA

REFERENCE

Meni